Staket, plank & murar

Våra olika typer av gränsdragningar

Funderar du på att tydliggöra dina tomtgränser? Är det för mycket buller som kommer ifrån grannar eller vägar? Då kan vi hjälpa dig med att designa och installera staket, plank eller murar till din trädgård.

Ikon för staket

Staket

Vi hjälper gärna dig att installera staket som exempelvis avdelare i din trädgård eller som gränsdragare. Oavsett om du vill ha designförslag från oss, eller om du har egna tankar på hur det ser ut kan vi hjälpa dig med att allt ifrån att införskaffa material till att utföra själva arbetet. Vi har erfarenhet av att göra allt ifrån tradtionella staket med i vertikal- och horistontell design till gärdsgårdar i träkontruktion.

Ikon för plank

Plank

Plank har både estetiska och praktiska funktioner. Med skydd för både insyn och buller är ett träplank ett väldigt bra väl när det kommer till tomtgränser för trädgårdar i centralt läge, eller de som är nära trafikerade vägar. Här kan vi hjälpa dig med både planering och installation för att få din vardag att kännas mer bekväm.

Ikon för murar

Murar

Vi på Skottorps Sten har stor erfarenhet inom design och anläggning av diverse murar i både olika typer av sten och tegel. Våra murar fungerar perfekt som både dekorativa- och även praktiska funktioner i din trädgård. Eleganta inramningar av uppfarter eller tydliga gränsdragningar mot grannar eller vägar en vanliga områden av att använda sig av murar.

Ställ gärna frågor till oss kopplat till ditt staket

Här kan du höra av dig till oss med frågor eller om du har en offertförfrågan till ditt projekt kopplat till staket, plank eller murar.

Ställ gärna frågor till oss kopplat till staket, plank, murar eller övrig entreprenad så hjälper vi dig! Vid offertförfrågan så är det bra om du kan ge oss så detaljerad information som möjligt kopplat till projektet. Allt kopplat till exempelvis era tankar kring helheten och slutmålet med projektet till dimensioner och eventuella särskilda förutsättningar är av intresse för oss för att kunna ge er en bra uppskattning.