Kan vi ge dig rådgivning till ditt trädgårdsprojekt?

Behöver du rådgivning till ditt trädgårdsprojekt? Kom förbi vår utställning eller boka ett kostnadsfritt möte så hjälper vi dig med att hitta den bästa lösningen. 

Vad kan rådgivning innebära?

Planera ditt projekt

Det kan vara mycket att tänka på när det kommer till installation av gabionmur, eller att anlägga en uppfart. Vi hjälper dig med att ligga steget före i ditt projekt. Med ett möte med oss på Skottorps Sten kan du få rådgivning till trädgårdsprojekt och planera steg för steg hur ditt projekt kommer se ut. Det innebär att vi guidar dig inom vilka produkter som kan behövas och även vilken mängd som är relevant för ditt projekt. 

Rådgivning till trädgårdsprojekt
Planera trädgårdsprojekt

Bolla idéer

Vad funkar, vad funkar inte? Vi hjälper dig att bolla fram vad som passar i just din trädgård. Om du har en tanke på hur ditt trädgårdsprojekt ska ser ut så hjälper vi dig med hur man kan genomföra den. Börjar du från ett blankt papper och vill du ha inspiration och tips så finns vi här för att agera bollplank. 

Låt dig inspireras

Vill du ha en förändring i din trädgård men vet inte riktigt vad eller var ni ska börja? Kollar in vårt galleri med bilder på våra tidigare projekt, eller besök vår utställning för att tillsammans med oss gå igenom vårt utbud för att väcka era tankar och fantasier till liv.

Få inspiration till din trädgård
Bild på utställningen

Träffas på din hemmaplan

Har du lite tid men mycket idéer? Boka in ett kostnadsfritt personligmöte med oss så erbjuder vi hembesök om du bor i Laholm med omnejd. Du kan även ringa oss eller besöka vår utställning i Skottorp för att diskutera ditt trädgårdsprojekt och få inspiration från våra produkter.

Vill du få tips?